TORNA A LA RUTINA AMB SEGURETAT I ESTALVIA AMB RODI!

Promoció vàlida per compres ONLINE des del 02/09/2024 fins al 08/09/2024 o fi d'existències. Descompte online en pneumàtics per a cotxes tipus turisme, SUV i 4x4 en marques seleccionades: Michelin, Pirelli, Falken, Goodyear, Dunlop i RoadX. Limitada a 1 participació per NIF. Consulta les condicions legals de la promoció fent clic aquí.

Les vacances d'estiu arriben al seu fi i és hora de tornar a la rutina. A Rodi Motor Services volem ajudar-te a fer-ho més segur i econòmic. És el moment perfecte per cuidar el cotxe i assegurar-te que estigui llest per a qualsevol desplaçament!


Aprofita aquesta setmana amb fins a 40€ de descompte ONLINE en pneumàtics de les millors marques: Michelin, Pirelli, Falken, Goodyear, Dunlop i Roadx.


Ja sigui que necessiteu pneumàtics per als vostres desplaçaments diaris o per a aquests plans d'escapades de cap de setmana, comptem amb una àmplia gamma de pneumàtics per satisfer les vostres necessitats. No deixis que la tornada a la rutina et prengui desprevingut, equipa el teu cotxe a un preu immillorable.

No deixis passar aquesta oportunitat i compra ja a www.rodi.ad!